De peste cinci ani, comunitatea de HR din Cluj-Napoca, are contextul necesar educării, dezvoltării și conectării la noutățile pieței. Prin formatul strategic de conferință și workshop-uri, profesioniștii din domeniul resurselor umane au ocazia să împărtășească provocările pe care le întâlnesc în practică, soluții și idei creative de aplicat în organizația din care provin. În acest context, în această primăvara, pe 13-14 martie, HR Summit Cluj-Napoca aduce noi tematici de discuție, atât în cadrul conferinței cât și al workshop-urilor.
În cadrul evenimentului se va prezenta conținut adaptat fiecărui nivel de management și cuprindem secțiuni precum: HR Boot Camp (Entry Level), The Heart of Leadership (Middle și Top Management), The Innovation Room (Trebuie să ținem pasul, nu-i așa?). Despre reținerea talentelor pe termen lung, data driven HR, well-being la locul de muncă sau leadership, discutăm împreună cu primii speakeri anunțați ai evenimentului care provin din companii precum: BNR, Tap’d Solutions [UK], Tora Trading Services.
În plus, data driven HR este un subiect care capătă destul de multă atenție în ultimii ani. Odată cu apropierea de un apogeu tehnologic, industria resurselor umane urmărește să se adapteze trendurilor, cu scopul de a crea un proces de recrutare rapid și cu rezultate exacte. Ce se vrea de la aceste noi dezvoltări tehnologice? Recrutarea talentelor care doresc să rămână pe termen lung în organizații.
Despre Data Driven în HR discută la HR Summit Cluj Mugur Tolici, Director Resurse Umane al Băncii Naționale a României. Mugur Tolici a acumulat o largă experiență profesională în domeniile principale de activitate ale BNR. În cei peste 20 de ani de carieră, Mugur a ocupat funcții executive și de conducere în cadrul BNR, în prezent fiind și reprezentant al Comitetului de Resurse Umane din cadrul Sistemului European al Băncilor Centrale.
“HR-ul reprezintă un game-changer care urmărește creșterea veniturilor unui business și sporirea productivității acestuia, sub influența dezvoltării noilor tehnologii. În același timp, domeniul resurselor umane este unul dintre puținele arii și diviziuni ale unui business care sunt implicate în interacțiunea cu toate nivelurile de management, având scopul de a analiza strategia de coaching de la un capăt la altul, pentru a putea fi capabilă să răspundă nevoilor fundamentale și esențiale ale angajaților”, declară Anthony Ryland, fondator și director general al companiei Tap’d Solutions [UK].
Acesta ajută organizațiile să devină mai productive, să identifice corect factorii de engagement, dezvoltând astfel lideri puternici și orientând factorii de decizie către big data. Având peste 10 ani experiență în senior leadership, Anthony livrează cursuri în Europa, Mexic și Jamaica, iar pe 13-14 Martie 2018 este speaker în cadrul Conferinței de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca.
În plus, starea de bine a angajatului reprezintă un punct de interes al specialiștilor din resurse umane, aceasta devenind în ultima perioadă un criteriu de alegere al unui loc de muncă. Pe de altă parte, stresul și presiunea deadline-urilor pot conduce într-un timp relativ scurt către burnout. Cum pot angajații să aibă o performanță ridicată susținută la locul de muncă și să își mențină, în același timp, starea de bine fizică și mentală? Răspundem la această întrebare în cadrul HR Summit Cluj, împreună cu Cristina Vâjâean, Specialist în Resurse Umane, Tora Trading Services.
În cadrul Tora Trading Services, Cristina este responsabilă de optimizarea caracteristicilor loculului de muncă pentru a promova starea de bine în rândul angajaților, de oferirea coaching-ului pentru angajanți și manageri și de asigurarea unei retenții bune prin implementarea unor programe adecvate. De asemenea, Cristina este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Psihologie Cognitivă aplicată, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai.
Articol original
No comments
Post a Comment
Va rugam nu faceti spam.