Slider

Al doilea Revelion în pandemie. Ministrul sănătății: Nu vor fi...

0


Al doilea Revelion în pandemie. Ministrul sănătății: Nu vor fi luate măsuri stupide

image

Ministrul sănătății, Alexandru Rafila, a declarat duminică, într-o conferință de presă, că nu recomandă evenimente cu număr mare de persoane și aglomerații de Revelion, iar oamenii trebuie să respecte în continuare măsurile de protecție.

„Nu putem discuta de petreceri. Dar dacă aceste lucruri se vor întâmpla și cadrul legal va permite acest lucru, trebuie desfășurate în condiții de siguranță”, a declarat ministrul sănătății, Alexandru Rafila, duminică, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat dacă la ora 12 noaptea, de Revelion, oamenii vor avea voie să iasă în stradă să sărbătorească trecerea dintre ani, ministrul Alexandru Rafila a spus că se va discuta acest aspect, însă a adăugat că „nu vor fi luate măsuri stupide care să facă imposibilă întoarcerea în timp util la domiciliu”.

„Subiectul va fi dezbătut și adoptat în cursul acestei săptămâni, dar nu putem intra în detalii. Dacă oamenii vor să facă petreceri în stradă, rugămintea e să înțeleagă că la aceste petreceri în stradă, chiar dacă incidența este mică, utilizarea corectă a măștii în spațiile aglomerate, inclusiv în timpul acestor petreceri, e absolut obligatorie”, a mai precizat acesta.

Ministrul a subliniat faptul că, în ciuda ratei mici de incidență care se înregistrează pe teritoriul României, oamenii trebuie să fie în continuare prudenți.

       


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE. Cititi aici articolul original.
December 06, 2021 at 12:04AM
0

No comments

Post a Comment

Va rugam nu faceti spam.

Comments

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo