Slider

Noul șef al Biroului de Investigații Criminale Iași este...

0


Noul șef al Biroului de Investigații Criminale Iași este Alexandru Chelaru

image

Începând de luni, 17 ianuarie 2022, noul șef al Biroului de Investigații Criminale Iași este Alexandru Chelaru.

Alexandru Chelaru este un polițist cu experiență venit de la Serviciul de Investigații Criminale Iași. El l-a înlocuit pe Florin Avătavului, care a îndeplinit funcția de șef al serviciului timp de cinci ani.

Florin Avătavului a fost numit tot luni pe postul de șef adjunct al Secției 2 Gară.

Sursa: ZDI

Una dintre locațiile în care au descins trupele de intervenție, polițiștii de la Criminalitate Organizată Iași (BCCO) împreună cu procurori DIICOT Iași, este vila uriașă a interlopului Belgian Tănase. Acesta a fost mulți ani fugit în Marea Britanie și Franța apoi i-a fost prescrisă pedeapsa cu închisoarea și a revenit în Iași.

Perchezițiile au început încă de dimineață în mai multe locații din Iași și au legătură cu un dosar de trafic de persoane. Șase persoane au fost scoase din casă și duse la audieri. Sunt fiii și rudele lui Belgian Tănase.

În casa acestuia în care au loc perchezițiile locuiesc și fiii acestuia. Vecinii le-au spus jurnaliștilor că vila fusese scoasă la vânzare recent iar în interior erau niște câini mari. De altfel, vila este uriașă, are cel puțin zece camere, foișor și grătar.


Va multumim pentru ca ati citit acest articol si va invitam sa aflati si alte stiri interesante pe ACTUALITATE. Cititi aici articolul original.
January 18, 2022 at 07:00PM
0

No comments

Post a Comment

Va rugam nu faceti spam.

Comments

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo